• 03 NOV 16
  • 0
  Verslag aanschuifsessie Kunst- en cultuurcommissie

  Verslag aanschuifsessie Kunst- en cultuurcommissie

  Woensdag 26 oktober vond voor de eerste keer een aanschuifsessie plaats waarin ouders werden uitgenodigd om kunst en cultuur disciplines mee uit te werken.

  Ondanks de geringe ouderopkomst hebben we in 1,5 uur tijd veel concrete ideeën aanvullend op de uitgangspunten, vanuit het schoolteam opgeschreven.

  Voor de kunstdiscipline Cultureel Erfgoed, die in blok 3 aan bod komt (16 jan-24 feb 2017), een kleine greep uit de lijst met ideeën: een hele grote kaart van de wijk waarop de kinderen het culturele erfgoed kunnen aangeven, een vossenjacht in de wijk naar cultureel erfgoed, stadsarchief bezoek, inzet digitale media in maken van bijvoorbeeld filmpjes over cultureel erfgoed.

  De Kunst & Cultuurcommissie vanuit school gaat dit verder terugkoppelen met het hele schoolteam en begin december moet duidelijk zijn wat we in januari gaan doen voor blok 3 en wat we nog concreet aan ouderhulp zoeken voor de uitvoering.

  Mocht je vragen of ideeën hebben over de Kunst & Cultuurcommissie, neem dan contact op met Marije Vernooij (marije.vernooij@jenaplandebrug.nl).