• 02 NOV 15
    • 0

    Bovenbouwnieuws

    Vorige week stond in het teken van verkeer. Juf Marije (Torteltuin) kwam een les geven over verkeersborden, daarnaast kregen we een les Veilig op de fiets, vanuit de gemeente Utrecht. Ook stond er afgelopen woensdag een heuse virtual bike in het speelwerklokaal. Dus met computergestuurde bril op de fiets stappen en je waant je in het echte verkeer. Super gaaf! Verder is iedere klas op zijn eigen manier bezig met het verkeersthema. Zo zijn er grappige verkeersborden gemaakt, toneelstukjes opgevoerd, verhalen geschreven en foto’s bekeken.

    Deze week zal elke stamgroep zich met een eigen project bezig gaan houden, van aardrijkskundige  tot geschiedenisprojecten, om vervolgens over te gaan op Sinterklaas. Allerlei projecten waarin we dingen ontdekken, onderzoeken, ervaren en leren.

    Op dinsdagochtend 3 november gaan we Laanbreed creatief aan de slag. Dit zal van 8.45 –¬† 9.45 uur zijn. We zoeken nog steeds ouders die ons daarbij willen helpen. U kunt denken aan het ondersteunen van een knutselactiviteit of een dramales. Interesse? Inschrijflijsten hangen beneden bij de achteringang: op het whiteboard naast Geel.