Onderbouw
(groep 1-2)

Ellen Bakkenes – Kaboutertuin
Carina van der Put – Kaboutertuin/Torteltuin
Stephanie Cornelissen-Snels – Torteltuin
Sofie Teissier – Tovertuin
Maartje Louwers – Tovertuin
Tessa van Geelen-van den Berg – Vlindertuin
Maaike Masselink – Vlindertuin

20220818_163257-min

Middenbouw
(gr. 3-4-5)

Lieke van den Bovenkamp – Blauw
Marije Vernooij – Blauw/Groen
Julie van der Krabben – Geel
Manna van Assem – Groen
Elsemiek Schepers – Groen
Jacques van Krugten – Oranje
Karen van Geet – Oranje

middenbouw_optimized-2_optimized

Bovenbouw
(gr. 6-7-8)

Sanne Hirs – Aqua
Oda Kuijpers – Aqua
Hannah van der Beek – Indigo
Hedwig Visser – Indigo
Birte Nieuwenhuijse – Oker
Anne Groen – Terra

IMG_20220818_154540-min

Schoolleiding

Jannetje Bisschop
Hielke Hielkema (adjunct)

Intern begeleiders

Ilona den Boer
Monique de Poorter

Ondersteuning

Marri Notschaele
Fatima Mouhtaj
Harald Davidse Godfroid
Abdel el Dahri
Angela Louwes

Team ondersteuning

Vakleerkracht gymnastiek

Rens van Zoelen

Schooleigen vervanger

Dit jaar niet.

Jannetje
Mijn naam is Jannetje Bisschop en sinds februari 2014 werk ik met heel veel plezier op Jenaplanschool De Brug. Ik ben begonnen als intern begeleider en vanaf 2021 ben ik werkzaam als directeur. Het is een zeer afwisselende baan. De Brug is een sprankelende gemeenschap waar veel geleerd en ontwikkeld wordt èn waar veel kan. Ik voel mij hier enorm thuis.
Samen met mijn vriend heb ik 3 kinderen in de basisschoolleeftijd. Ik houd ontzettend van sporten en lekker eten. Ook spreek ik graag af met familie of vrienden, bezoek een museum of ga naar het theater. Ik ben niet zo goed in niets doen!

Hielke
Na de zomervakantie start ik als adjunct-directeur en leerkracht op Jenaplanschool De Brug en daar kijk ik heel erg naar uit! De warme en hartelijke sfeer, het ‘iedereen is welkom’ gevoel en met collega’s, ouders en kinderen samenwerken aan goed onderwijs is wat voor mij heel erg zichtbaar is op deze school. Hier ben ik graag onderdeel van om een bijdrage aan te leveren.
Ik heb ruim zeventien jaar ervaring in het onderwijs vanuit verschillende rollen. Gestart als leerkracht en in midden- en bovenbouw groepen gewerkt, lessen bewegingsonderwijs verzorgd aan alle groepen en werkzaamheden als ICT- en bouw coördinator.
Samen met mijn vrouw en dochter woon ik al ruim twintig jaar met veel plezier in Utrecht. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik graag in de natuur.
Ik kijk ernaar uit om alle kinderen, collega’s en ouders na de zomer te ontmoeten!

Monique
Mijn naam is Monique de Poorter en sinds augustus 2020 werk ik 2 dagen op de Brug als intern begeleider, samen met mijn IB-collega Ilona den Boer.
Hiernaast ben ik 1 dag per week werkzaam voor de flexpool van de PCOU waarvoor ik diverse vervangingen kan gaan invullen als leerkracht.
Samen met mijn vriend heb ik 2 kinderen en we wonen in Utrecht. In de vakanties wandelen en reizen we graag. Ik houd ook van koken, boeken lezen en muziek luisteren.
Na mijn PABO-studie heb ik orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Daarna heb ik heel veel jaar gewerkt in het onderwijs als groepsleerkracht in groep 1 t/m 8 op verschillende basisscholen in Utrecht en Rotterdam. Op een andere school van de PCOU heb ik een lange periode gewerkt als leerkracht, bouwcoördinator en intern begeleider. Het afgelopen jaar heb ik als intern begeleider gewerkt op een speciaal onderwijsschool in Utrecht.
Ik kijk er naar uit om samen te gaan werken met het enthousiaste team op De Brug en samen met ouders, leerlingen en leerkrachten verder te bouwen aan dit mooie onderwijs!