Op de Brug werkt een enthousiast en professioneel onderwijsteam. Zij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de school een plek is waar de kinderen zich thuis kunnen voelen. Naast de leerkrachten bestaat het team uit twee intern begeleiders, een vakleerkracht gymnastiek, onderwijsassistenten, een conciërge (tevens coördinator ICT), een adjunct-directeur en een directeur.

Boven: Tara, Oda, Ellen.
Onder: Jacques, Fatima, Susan, Eline, Tessa, Rens, Stephanie.
Boven: Tara, Oda, Ellen. Midden: Sanne, Hannah, Lieke, Carina, Sofie, Harald, Marijke, Jannetje, Manna, Margareta, Anne, Marieke, Iris, Irene, Hedwig. Onder: Jacques, Fatima, Susan, Eline, Tessa, Rens, Stephanie.

Onderbouw (groep 1-2)

Angela Louwes

Even voorstellen…

Jannetje
Mijn naam is Jannetje Bisschop en sinds februari 2014 werk ik met heel veel plezier op Jenaplanschool De Brug. Ik ben begonnen als intern begeleider en vanaf september 2014 ben ik werkzaam als adjunct directeur. Het is een zeer afwisselende baan. De Brug is een sprankelende gemeenschap waar veel geleerd en ontwikkeld wordt èn waar veel kan. Ik voel mij hier enorm thuis.
Samen met mijn vriend heb ik 3 kinderen in de basisschoolleeftijd. Ik houd ontzettend van sporten en lekker eten. Ook spreek ik graag af met familie of vrienden, bezoek een museum of ga naar het theater. Ik ben niet zo goed in niets doen!