Op de Brug werkt een enthousiast en professioneel onderwijsteam. Zij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de school een plek is waar de kinderen zich thuis kunnen voelen. Naast de leerkrachten bestaat het team uit twee intern begeleiders, een vakleerkracht gymnastiek, onderwijsassistenten, een conciërge (tevens coördinator ICT), een adjunct-directeur en een directeur.

Boven: Tara, Oda, Ellen.
Onder: Jacques, Fatima, Susan, Eline, Tessa, Rens, Stephanie.
Boven: Tara, Oda, Ellen. Midden: Sanne, Hannah, Lieke, Carina, Sofie, Harald, Marijke, Jannetje, Manna, Margareta, Anne, Marieke, Iris, Irene, Hedwig. Onder: Jacques, Fatima, Susan, Eline, Tessa, Rens, Stephanie.

Onderbouw (groep 1-2)

Kaboutertuin: Tessa van Geelen en Ellen Bakkenes
Torteltuin: Marije Vernooij (vervanging t/m november door Stephanie Snels) en Manna van Assem
Tovertuin: Sofie Teissier en Marieke de Steenwinkel
Vlindertuin: Alexandra Dekker en Carina van der Put

Middenbouw (groep 3-4-5)

Blauw: Tara Vastenhout
Geel: Anne Groen
Groen: Lieke van den Bovenkamp-Snel en Manna van Assem
Oranje: Jacques van Krugten

Bovenbouw (groep 6-7-8)

Aqua: Sanne Hirs en Irene Eysink Smeets
Indigo: Hannah van der Beek en Hedwig Visser
Oker: Iris Hussels en Eline Stolze (vanaf januari Marije Spoor)
Terra: Irene Eysink Smeets en Oda Kuijpers

Angela Louwes

Even voorstellen…

Susan
Mijn naam is Susan. Ik werk al bijna 12 jaar op de Brug, eerst als stamgroepleider in de onderbouw en de bovenbouw en nu alweer meer dan 5 jaar als intern begeleider. Een hele leuke functie waarbij ik in veel groepen kom, leerkrachten mag coachen en kinderen mag ondersteunen bij hun ontwikkeling. Mijn eigen kinderen zitten inmiddels op de middelbare school, ook een hele leuke fase. In mijn vrije tijd bootcamp ik, ga ik graag naar het theater en uit eten. Ook vind ik het leuk om in de zomer een verre reis te maken met mijn gezin. Borneo staat op het lijstje voor komende zomer.

Jannetje
Mijn naam is Jannetje Bisschop en sinds februari 2014 werk ik met heel veel plezier op Jenaplanschool De Brug. Ik ben begonnen als intern begeleider en vanaf september 2014 ben ik werkzaam als adjunct directeur. Het is een zeer afwisselende baan. De Brug is een sprankelende gemeenschap waar veel geleerd en ontwikkeld wordt èn waar veel kan. Ik voel mij hier enorm thuis.
Samen met mijn vriend heb ik 3 kinderen in de basisschoolleeftijd. Ik houd ontzettend van sporten en lekker eten. Ook spreek ik graag af met familie of vrienden, bezoek een museum of ga naar het theater. Ik ben niet zo goed in niets doen!