Onderbouw
(groep 1-2)

Ellen Bakkenes – Kaboutertuin
Carina van der Put – Kaboutertuin
Stephanie Cornelissen-Snels – Torteltuin
Sofie Teissier – Tovertuin
Sterre Eggink – Torteltuin
Maartje Louwers – Tovertuin en Vlindertuin
Marije Vernooij – Vlindertuin

onderbouw-s

Middenbouw
(groep 3-4-5)

Lieke van den Bovenkamp – Blauw
Riëtte Boere – Blauw
Julie van der Krabben Geel
Mariëtte Bentvelsen – Groen
Fleur Heller – Groen
Karen van Geet – Oranje
Jacques van Krugten – Oranje
Pieter van de Geijn – Oranje

middenbouw_optimized-2_optimized

Bovenbouw
(groep 6-7-8)

Sanne Hirs – Indigo
Oda Kuijpers – Aqua
Frédérique van de Steeg – Aqua en Indigo
Birte Nieuwenhuijse – Oker
Anne Groen – Terra

IMG_20220818_154540-min

Schoolleiding

Hielke Hielkema – schoolleider
Inge Postma – adjunct schoolleider

Intern begeleiders

Ilona den Boer
Monique de Poorter

Ondersteuning

Marri Notschaele
Fatima Mouhtaj
Harald Davidse Godfroid
Abdel el Dahri
Angela Louwes

Team ondersteuning

Vakleerkracht gymnastiek

Rens van Zoelen

Schooleigen vervanger

Dit jaar niet.

Hielke
Vorig jaar ben ik als adjunct-directeur en leerkracht op Jenaplanschool De Brug begonnen. De warme en hartelijke sfeer, het ‘iedereen is welkom’ gevoel en met collega’s, ouders en kinderen samenwerken aan goed onderwijs is wat voor mij heel erg zichtbaar is op deze school. Hier ben ik graag onderdeel van om een bijdrage aan te leveren.
Ik heb ruim zeventien jaar ervaring in het onderwijs vanuit verschillende rollen. Gestart als leerkracht en in midden- en bovenbouw groepen gewerkt, lessen bewegingsonderwijs verzorgd aan alle groepen en werkzaamheden als ICT- en bouw coördinator.
Samen met mijn vrouw en dochter woon ik al ruim twintig jaar met veel plezier in Utrecht. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik graag in de natuur.
Ik kijk ernaar uit om alle kinderen, collega’s en ouders na de zomer te ontmoeten!

Monique
Mijn naam is Monique de Poorter en sinds augustus 2020 werk ik 2 dagen op de Brug als intern begeleider, samen met mijn IB-collega Ilona den Boer.
Hiernaast ben ik 1 dag per week werkzaam voor de flexpool van de PCOU waarvoor ik diverse vervangingen kan gaan invullen als leerkracht.
Samen met mijn vriend heb ik 2 kinderen en we wonen in Utrecht. In de vakanties wandelen en reizen we graag. Ik houd ook van koken, boeken lezen en muziek luisteren.
Na mijn PABO-studie heb ik orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Daarna heb ik heel veel jaar gewerkt in het onderwijs als groepsleerkracht in groep 1 t/m 8 op verschillende basisscholen in Utrecht en Rotterdam. Op een andere school van de PCOU heb ik een lange periode gewerkt als leerkracht, bouwcoördinator en intern begeleider. Het afgelopen jaar heb ik als intern begeleider gewerkt op een speciaal onderwijsschool in Utrecht.
Ik kijk er naar uit om samen te gaan werken met het enthousiaste team op De Brug en samen met ouders, leerlingen en leerkrachten verder te bouwen aan dit mooie onderwijs!