Op de Brug werkt een enthousiast en professioneel onderwijsteam. Zij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de school een plek is waar de kinderen zich thuis kunnen voelen. Naast de leerkrachten bestaat het team uit twee intern begeleiders, een vakleerkracht gymnastiek, onderwijsassistenten, een conciërge (tevens coördinator ICT), een adjunct-directeur en een directeur.

Boven: Tara, Oda, Ellen.
Midden: Sanne, Hannah, Lieke, Carina, Sofie, Harald, Marijke, Jannetje, Manna, Margareta, Anne, Marieke, Iris, Irene, Hedwig.
Onder: Jacques, Fatima, Susan, Eline, Tessa, Rens, Stephanie.
Boven: Tara, Oda, Ellen. Midden: Sanne, Hannah, Lieke, Carina, Sofie, Harald, Marijke, Jannetje, Manna, Margareta, Anne, Marieke, Iris, Irene, Hedwig. Onder: Jacques, Fatima, Susan, Eline, Tessa, Rens, Stephanie.

Onderbouw (groep 1-2)

Kaboutertuin: Ellen Bakkenes en Carina van der Put
Torteltuin: Stephanie Snels en Manna van Assem
Tovertuin: Sofie Teissier en Marieke de Steenwinkel
Vlindertuin: Alexandra Dekker en Tessa van Geelen

Middenbouw (groep 3-4-5)

Blauw: Tara Vastenhout
Geel: Anne Groen
Groen: Lieke van den Bovenkamp-Snel en Manna van Assem
Oranje: Jacques van Krugten en Marije Vernooij

Bovenbouw (groep 6-7-8)

Aqua: Sanne Hirs en Marije Vernooij
Indigo: Hannah van der Beek en Hedwig Visser
Oker: Marije Spoor en Birte Nieuwenhuijse
Terra: Iris Hussels en Oda Kuijpers

Vakleerkracht gymnastiek

Rens van Zoelen

Schooleigen vervanger

Marije Vernooij

Intern begeleiders

Ilona den Boer
Monique de Poorter

Ondersteuning

Marri Notschaele
Fatima Mouhtaj
Abdel el Dahri

Conciërge

Harald Davidse Godfroid
Abdesselam Hamimid

tent

Schoolleiding

Jannetje Bisschop
Marijke Gastelaars

Administratie

Angela Louwes

Even voorstellen…

Jannetje
Mijn naam is Jannetje Bisschop en sinds februari 2014 werk ik met heel veel plezier op Jenaplanschool De Brug. Ik ben begonnen als intern begeleider en vanaf september 2014 ben ik werkzaam als adjunct directeur. Het is een zeer afwisselende baan. De Brug is een sprankelende gemeenschap waar veel geleerd en ontwikkeld wordt èn waar veel kan. Ik voel mij hier enorm thuis.
Samen met mijn vriend heb ik 3 kinderen in de basisschoolleeftijd. Ik houd ontzettend van sporten en lekker eten. Ook spreek ik graag af met familie of vrienden, bezoek een museum of ga naar het theater. Ik ben niet zo goed in niets doen!

Monique
Mijn naam is Monique de Poorter en sinds augustus 2020 werk ik 2 dagen op de Brug als intern begeleider, samen met mijn IB-collega Ilona den Boer.
Hiernaast ben ik 1 dag per week werkzaam voor de flexpool van de PCOU waarvoor ik diverse vervangingen kan gaan invullen als leerkracht.
Samen met mijn vriend heb ik 2 kinderen en we wonen in Utrecht. In de vakanties wandelen en reizen we graag. Ik houd ook van koken, boeken lezen en muziek luisteren.
Na mijn PABO-studie heb ik orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Daarna heb ik heel veel jaar gewerkt in het onderwijs als groepsleerkracht in groep 1 t/m 8 op verschillende basisscholen in Utrecht en Rotterdam. Op een andere school van de PCOU heb ik een lange periode gewerkt als leerkracht, bouwcoördinator en intern begeleider. Het afgelopen jaar heb ik als intern begeleider gewerkt op een speciaal onderwijsschool in Utrecht.
Ik kijk er naar uit om samen te gaan werken met het enthousiaste team op De Brug en samen met ouders, leerlingen en leerkrachten verder te bouwen aan dit mooie onderwijs!