• 30 SEP 19
    • 0

    Kadenieuws

    Vorige week zijn wij met elkaar op schoolreisje geweest naar Fort Luna. Het was heerlijk weer en supergezellig. Het was nog wel even spannend of wij wel bij Fort Luna aan zouden komen, want de bus kwam niet! Gelukkig konden we het oplossen door met het openbaar vervoer te gaan en hebben we alsnog kunnen genieten van een heerlijke dag.

    Op de Kade is het thema ‘communicatie’ in volle gang! In de meeste klassen zijn de kinderen druk aan de slag met post maken, brievenbussen legen en de post bezorgen. Ze schrijven brieven, maken enveloppen en sommige kinderen hebben zelfs hun eigen brievenbus gemaakt! Zo kunnen de kinderen hun eigen gemaakte post bij elkaar bezorgen. Er is ook een postkantoor in de klas. Hier zijn de kinderen druk aan het werk om de post te sorteren en leren zij hoe het is om postbode te zijn.

    Op donderdag 17 oktober is het Kijkavond. In de klas kunnen de kinderen dan laten zien wat zij allemaal gemaakt en geleerd hebben. Ook kunnen de ouders post bezorgen bij de brievenbussen van de kinderen. De Kijkavond is van 17.30 uur tot 19.00. Hopelijk zien we jullie dan!