• 12 SEP 19
    • 0

    Kadenieuws

    We zitten alweer in een nieuw schooljaar! Ook nu hadden we in de tweede week een stamgroepavond. Tijdens deze avond hebben de stamgroepleiders informatieve workshops gegeven aan ouders die al langer hier op school rondlopen en was er voor de nieuwe ouders een algemene informatie bijeenkomst. Vervolgens gingen alle ouders naar de klas van hun kind en hebben we daar nog activiteiten gedaan om elkaar beter te leren kennen. We zijn heel blij met de grote opkomst! Zo konden we het schooljaar fijn, gezamenlijk beginnen met elkaar!

    Ook met de kinderen doen we veel groepsvormende activiteiten om elkaar beter te leren kennen. Sommige kinderen zijn van de Kade naar de Laan gegaan en dat betekent dat veel kinderen nu ineens bij de oudsten van de klas horen! Ook verwelkomen we weer een hoop nieuwe kinderen in de groepen. Wat gezellig! Op  Op vrijdag 20 september zullen alle klassen van de Kade met elkaar op schoolreisje gaan naar Fort Luna. Zo leren we elkaar nóg beter kennen!

    Verder beginnen we volgende week met het schoolbrede thema ‘Communicatie’. Dit is natuurlijk een heel breed thema, dus we zijn benieuwd in welk onderdeel van communicatie elke klas zich gaat verdiepen…!