• 10 JUN 21
  • 0

  Middenbouw nieuws

  Wat boffen we de afgelopen weken met het weer! Het is heerlijk buiten spelen, gymmen in het park en sommige groepen hebben zelfs al een watergevecht gehouden. In de klas zelf is het af en toe wel erg warm, en dan zijn de kinderen deze weken ook nog druk met het maken van de eind cito toetsen. Knap hoor.
  Gelukkig hebben we daarnaast ook genoeg ruimte voor ontspanning. Zo zijn alle groepen nog altijd bezig met het maken van kunst voor in de galerie. We hopen binnenkort een expositie te openen waarbij ouders kunstwerken kunnen kopen voor ons goede doel.
  Verder mochten we deze periode weer naar de tuintjes. We hebben daar grote bakken met mooie bloemen zoals viooltjes maar ook kruiden en groenten zoals sla en dille. Eind juni gaan we nog één keer, we hopen dan ook wat lekkers mee naar huis te kunnen nemen. De zon doet z’n werk in ieder geval, nu nog wat water…
  De kinderen hebben de afgelopen periode hun portfolio map mee naar huis gekregen en wij hebben alle ouders over de voortgang van de kinderen gesproken. Fijn en leuk om alle ouders weer even (digitaal) te zien. Dat geeft energie voor de laatste 5 weken.
  Er komen nog spannende tijden aan, zo zullen de kinderen in groep 5 binnenkort te horen krijgen naar welke bovenbouwgroep zij gaan en krijgen de groep 3 en 4 kinderen hun nieuwe klasgenootjes te zien. We zijn benieuwd!