• 01 JUL 21
  • 0

  Middenbouw nieuws

  Hierbij alweer het allerlaatste middenbouwnieuws van dit schooljaar! Vorige keer kon je lezen dat we kunst zouden gaan verkopen voor het goede doel. En dat is misschien nog wel beter gegaan dan we gehoopt hadden! Want wat is er veel gekocht door alle ouders en wat was het fijn om iedereen weer even in de klas te hebben. Het was zo lang geleden dat dat kon, maar het voelde toch meteen vertrouwd aan. Met de vier middenbouwgroepen samen hebben we maar liefst ruim 400 euro opgehaald om aan ons goede doel te geven. Met veel dank aan de gulle gevers! En veel dank aan de kunstenaars natuurlijk (zie foto).
  Afgelopen week kregen de kinderen de nieuwe groepsindeling mee naar huis, dat is toch altijd weer spannend! Morgen zullen we allemaal gaan wennen in de nieuwe groepen, leuk om de kinderen van groep 3 te leren kennen en leuk voor de kinderen van groep 5 om naar de bovenbouw te gaan. Volgende week vrijdag gaan we echt doorglijden, dit zal als vanouds gebeuren met bootjes, water en veel zeep op het voorplein! Ook de groep 3 kinderen zullen dan door de haag lopen en door de nieuwe groep worden ontvangen.
  Verder voeren wij in de klas ons laatste project van dit jaar uit: Ruimte. De kinderen van groep 5 gaan op reis door Nederland en groep 3 en 4 zijn bezig met plattegronden en 3D ontwerpen.
  Vanuit de middenbouw willen we iedereen alvast een hele fijne zomer toewensen! We hopen jullie volgend jaar allemaal gezond weer terug te zien!