• 06 MRT 20
  • 0

  Op naar de lente

  Na de voorjaarsvakantie was het fijn elkaar dinsdag weer op school te zien! We hebben verhalen uitgewisseld en kennis gemaakt met ons nieuwe tafelgroepje. Iedereen heeft na de vakantie weer een nieuw maatje, zodat we elkaar ook deze periode weer goed kunnen helpen.

  Voor de vakantie hebben wij nog een hele leuke verkeersdag gehad van de ANWB. Het was even wennen, want de kinderen van groep 5 zaten samen met kinderen van groep 6 in de klas. Al snel werd er veel gelachen en geleerd en ging iedereen met een diploma naar huis.

  Voor de vakantie hadden wij verder onze kijkavond. Wat leuk dat er zoveel papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s en oma’s kwamen kijken! Wellicht zijn er in de vakantie nog wat natuurwandelingen gelopen door sommigen? Wij houden deze twee weken het weerbericht goed in de gaten: iedere dag maken wij in de ochtend en middag een kleine tekening van het weer van die dag. Nu is het wachten tot de lente begint…

  En met die lente, begint ook ons nieuwe thema Lentekriebels! In de klassen zal aandacht besteed worden aan dit thema rondom lessen over gevoelens, je lichaam, verliefdheid, vrienden en nog veel meer. Hopelijk gaat de lente dan een beetje kriebelen en kunnen we gauw zonder jas buiten spelen.

  Binnenkort vindt het Festival de Brug weer plaats. Hiervoor hebben de kinderen lotenboekjes mee naar huis gekregen, om in de eigen familie- en of vriendenkring te verkopen. Met een lot maak je kans op een prijs uit de loterij! We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 4 april vanaf 10.00 uur op de Brug.