Welkom bij de Aqua Aurora's

aurora

Stamgroepleiding

Sanne Hirs (maandag, dinsdag, vrijdag)
Oda Kuijpers (woensdag en donderdag)

Even voorstellen

Sanne

Ik ben Sanne en ik werk sinds 2014 met veel plezier op De Brug. Hiervoor heb ik lang bij de Universiteit Utrecht gewerkt als coördinator van internationale samenwerkingsprojecten. Dat was mooi werk. Toch besloot ik om mij om te scholen zodat ik nog mooier werk kon gaan doen… Mijn hart ligt echt bij het Jenaplanonderwijs. Ik word bijvoorbeeld erg blij van onze projecten omdat ik zie dat de kinderen dan intrinsiek gemotiveerd met hun eigen leervragen bezig zijn. Ook het voorbereiden van de projecten, samen met collega’s en ouders, vind ik een feestje. In mijn vrije tijd kook, lees en kampeer ik graag. Ik ben getrouwd met Bas en samen hebben we drie dochters.

Oda

Mijn naam is Oda Kuijpers. Ik ben geboren en getogen in Utrecht, waar ik samenwoon met mijn vriend Jeroen, mijn zoontje Jefta en onze katten Tuk en Willie.
In januari 2018 ben ik afgestudeerd aan de deeltijdopleiding voor Leerkracht Basisonderwijs aan de Marnix Academie. Sindsdien werk ik met veel plezier op Jenaplanschool De Brug. Hiervoor heb ik de opleiding Creatieve Therapie Muziek gedaan, heb ik gewerkt in de kinderopvang en gehandicaptenzorg, en heb ik als zzp’er Muziek op Schoot lessen gegeven aan kinderen onder de 4 jaar.
Naast mijn werk vind ik het leuk om muziek te maken met anderen, lekker te sporten en een goed boek te lezen.