Welkom bij de Aqua Apple Trees

appletree

Stamgroepleiding

Sanne Hirs
Hannah van der Beek

Even voorstellen

Sanne

Ik ben Sanne en ik werk sinds 2014 met veel plezier op De Brug. Hiervoor heb ik lang bij de Universiteit Utrecht gewerkt als coördinator van internationale samenwerkingsprojecten. Dat was mooi werk. Toch besloot ik om mij om te scholen zodat ik nog mooier werk kon gaan doen… Mijn hart ligt echt bij het Jenaplanonderwijs. Ik word bijvoorbeeld erg blij van onze projecten omdat ik zie dat de kinderen dan intrinsiek gemotiveerd met hun eigen leervragen bezig zijn. Ook het voorbereiden van de projecten, samen met collega’s en ouders, vind ik een feestje. In mijn vrije tijd kook, lees en kampeer ik graag. Ik ben getrouwd met Bas en samen hebben we drie dochters.

Hannah

Hoi, ik ben Hannah (30). Ik woon inmiddels negen jaar in Utrecht, nu met mijn huisgenootje Wik in de wijk Zuilen. Dit is mijn vierde jaar op de Brug als stamgroepleider van Indigo en nu ook Aqua. Ik vind het Jenaplanonderwijs prachtig en voel me helemaal op m’n plek. Op de Brug staat een enthousiast, kritisch team waarin we het ècht samen doen.

Ik heb jarenlang met veel plezier in de horeca gewerkt. Dit was een tijd mooi te combineren met het onderwijs, maar helaas heeft Corona roet in het eten gegooid. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. Ik hou van spelletjes spelen, films kijken, lekker eten en lachen!