Welkom in de Kaboutertuin

WELKOM IN DE KABOUTERTUIN

Stamgroepleiding

Ellen Bakkenes (maandag t/m woensdag)
Carina van der Put (donderdag & vrijdag)

Ellen

Mijn naam is Ellen Bakkenes. Ik werk met veel plezier op de Brug, sinds augustus 2016.

Ik woon in Zeist samen met mijn man Marcel. We hebben 2 dochters, Veerle(24) en Rosalie(22). En we hebben een poes die Aapje heet. In het dagelijks leven houd ik erg van muziek, wandelen, uitgaan, op vakantie gaan met ons caravannetje of naar een ver land met het vliegtuig.

Na het behalen van mijn diploma aan de Kleuterleidstersopleiding (KLOS) lang geleden, heb ik op veel verschillende scholen gewerkt in Utrecht. Ook heb ik lang geleden de opleiding voor Speciaal Onderwijs gedaan en een opleiding tot Remedial Teacher. Uit nieuwsgierigheid heb ik in 2006 een jaar lessen gevolgd op Helicon, de Pabo voor de Vrije school. Maar op de Brug heb ik mijn draai gevonden en werk ik nu voor het zesde jaar, drie dagen per week, in de Kaboutertuin (ma, di en wo). Samen met juf Carina die de andere dagen doet.

Carina

Hallo, mijn naam is Carina van der Put. Lang, lang geleden werkte ik hier al eens 10 jaar als stamgroepleider met kleuters. Daarna werkte ik 12 jaar als theaterdocent voor allerlei po scholen in Utrecht. Ik heb veel theatervoorstellingen gemaakt en gespeeld voor jonge kinderen. 5 jaar geleden kwam ik terug naar de Brug en nu sta ik twee dagen in de Kaboutertuin. Wat zijn kleuters toch leuk! 🙂

Ik woon samen met mijn man en drie zoons (4,6 en 12 jaar) in Utrecht en kom op mijn fiets naar school.