Welkom in de Vlindertuin

image

Stamgroepleiding

Maaike Masselink (maandag en dinsdag)
Tessa van Geelen-van den Berg (woensdag t/m vrijdag)

Even voorstellen

Maaike

Mijn naam is Maaike Masselink. Na de zomer zal ik starten als leerkracht in de onderbouw. Ik kijk er erg naar uit om het team van De Brug te komen versterken. 3 jaar geleden heb ik het kunstonderwijs verruild voor een baan in het basisonderwijs. Na 2 jaar kleuteronderwijs ben ik afgelopen schooljaar gestart in groep 4. Nu is het voor mij tijd om mijn huidige baan, in groep 4, achter mij te laten en een bewuste keuze te maken voor een ander onderwijsconcept; Het Jenaplan-onderwijs. Met mijn achtergrond als docent beeldende vorming hoop ik een creatieve bijdrage te kunnen leveren binnen de school.
Ik woon met mijn vriend in Utrecht en naast klussen en breien is koken een van mijn favoriete bezigheden. Tenminste.., als we niet ergens met een tentje in de natuur kamperen.
Ik kijk er naar uit u te ontmoeten. Tot na de zomer!

Tessa

Ik ben Tessa van Geelen-van den Berg en werk vanaf oktober 2009 op De Brug. Na 8 jaar in de middenbouw gewerkt te hebben kreeg ik kriebels voor de onderbouw! Ik ben getrouwd en trotse moeder van twee zoons. Met mijn gezin woon ik in Westbroek. In mijn vrije tijd speel ik graag klarinet, op maandagavond bij muziekvereniging De Bazuin in De Meern. Dit doe ik sinds 1996.