Welkom in de Torteltuin

torteltuin

Stamgroepleiding

Stephanie Cornelissen-Snels
Manna van Assem

Stamgroepouder(s)

Rianne (moeder van Elisa)
Minke (moeder van Line)
Pepijn (vader van Keet)

Even voorstellen...

Stephanie

Mijn naam is Stephanie en ik werk vanaf juni 2019 met veel plezier op de Brug. Ik ben stamgroepleider op de maandag, dinsdag en woensdag in de Torteltuin. Ik heb een bachelor in onderwijskunde, master in pedagogische wetenschappen en ben daarnaast afgestudeerd aan de PABO.

De nieuwsgierigheid, betrokkenheid en vooral het enthousiasme van de kinderen zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Iedere dag gaan we weer samen op avontuur!

Ik kijk er erg naar uit om er samen met de kinderen, ouders en collega’s weer een mooi schooljaar van te maken!

Manna

Mijn naam is Manna van Assem en ik woon met mijn man en twee kinderen sinds 2013 in Utrecht. Voordat ik naar de Brug kwam, heb ik zeven jaar op een Jenaplanschool in Amsterdam gewerkt. Ik werkte eerst in groep 5/6 en daarna in groep 1/2, en op de Brug begon ik in groep 3/4/5. Ik vind het leuk om nu in zowel de middenbouw (Groen) als de onderbouw (Torteltuin) te kunnen werken!
Daarnaast mag ik op de Brug mijn collega’s ondersteunen bij het vormgeven van de muzieklessen. We hebben een driejarige muzieksubsidie (MuziekImpuls) gekregen voor professionalisering en ontwikkeling van het muziekonderwijs. Die zetten we in door op studiedagen en teammomenten te werken aan repertoire-opbouw passend bij de projecten, door samenwerking met onze culturele partner Het Wilde Westen en door coaching tijdens de lessen.