Welkom bij de Groene Genius

groene-genius

Stamgroepleiding

Lieke van den Bovenkamp-Snel
Manna van Assem

Stamgroepouder(s)

Ineke (moeder van Janne)
Jolijn (moeder van Friso)

Even voorstellen...

Lieke

Hoi allemaal, mijn naam is Lieke van den Bovenkamp-Snel. Ik woon met mijn man Dirk en 2 kinderen, Jenthe en Timme in Vleuten. Op de Pabo heb ik direct voor de specialisatie Jenaplan gekozen omdat daar mijn hart ligt. Ik ben na de Pabo gestart in de bovenbouw, maar werk inmiddels al heel wat jaar met heel veel plezier in de middenbouw.
Mijn hobby’s zijn: lezen, spelletjes spelen, zingen, koken en bakken. Ik ga altijd op de fiets naar school en sport graag. Ik ben een enorme theeleut en dol op pure chocolade met een gezellig gesprek.

Manna

Mijn naam is Manna van Assem en ik woon met mijn man en twee kinderen sinds 2013 in Utrecht. Voordat ik naar de Brug kwam, heb ik zeven jaar op een Jenaplanschool in Amsterdam gewerkt. Ik werkte eerst in groep 5/6 en daarna in groep 1/2, en op de Brug begon ik in groep 3/4/5. Ik vind het leuk om nu in zowel de middenbouw (Groen) als de onderbouw (Torteltuin) te kunnen werken!
Daarnaast mag ik op de Brug mijn collega’s ondersteunen bij het vormgeven van de muzieklessen. We hebben een driejarige muzieksubsidie (MuziekImpuls) gekregen voor professionalisering en ontwikkeling van het muziekonderwijs. Die zetten we in door op studiedagen en teammomenten te werken aan repertoire-opbouw passend bij de projecten, door samenwerking met onze culturele partner Het Wilde Westen en door coaching tijdens de lessen.