Welkom bij Indigo Ginkgo

ginkgo

Stamgroepleiding

Hannah van der Beek
Hedwig Visser

Even voorstellen...

Hedwig

Hoi, ik ben Hedwig. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik sinds 6 jaar in Vleuten. Tien jaar geleden ben ik op De Brug komen werken, omdat mijn hart bij het Jenaplanonderwijs ligt. Dankzij de fijne collega’s, het mooie onderwijs en de leuke kinderen werk ik hier nog altijd met veel plezier! En het is natuurlijk ook heel bijzonder om les te geven op de school waar ik zelf ook op heb gezeten als kind…
Op maandag en vrijdag sta ik voor de Indigo Ginkgo’s. Op maandag kunnen jullie mij ook in de school rond zien lopen. Ik houd mij dan met name bezig met kunst en cultuur en de begeleiding van groep 8.
In mijn vrije tijd jazz-dans ik elke woensdagavond en houd ik ervan om boeken te lezen. Ook geef ik vrijwillig  (nieuwe Nederlandse) vrouwen elke week taalles. Tekenen vind ik erg leuk om te doen, maar daar maak ik thuis te weinig tijd voor, dus ik ben heel blij dat ik op school de crea-lessen kan geven!

Hannah

Hoi, ik ben Hannah (30). Ik woon inmiddels acht jaar in Utrecht, nu met mijn huisgenootje Wik in de wijk Zuilen. Dit is mijn derde jaar op de Brug als stamgroepleider van Indigo. Ik vind het Jenaplanonderwijs prachtig en voel me helemaal op m’n plek. Op de Brug staat een enthousiast, kritisch team waarin we het ècht samen doen.

Ik heb jarenlang met veel plezier in de horeca gewerkt. Dit was een tijd mooi te combineren met het onderwijs, maar helaas heeft Corona roet in het eten gegooid. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. Ik hou van spelletjes spelen, films kijken, lekker eten en lachen!